Suomen Luonnon uudet verkkosivut aukeavat elokuun aikana. Luvassa on entistä moni­puolisempaa sisältöä ajan­kohtaisista luonto- ja ympäristö­aiheista. Sivustolla pääset esimerkiksi oppimaan lisää luonnosta lajikoulujen avulla ja testaamaan tietoasi luontoaiheisissa tietovisoissa. Myös tutut Havaintokirja, kuvakisat ja lajiseurannat löytyvät uudelta sivustolta entistä helpommin käytettävässä muodossa. Uutta suomenluonto.fi-sivua selaat kätevästi myös puhelimella ja tabletilla.

Luontotiedon aarreaitta

Löydät uusilta sivuilta helposti juttuja juuri sinua kiinnostavista aiheista – kuten linnuista, kasveista, luontokuvauksesta tai ilmastokysymyksistä. Artikkelisivulta pääset lukemaan kätevästi lukemaan muita samaan aiheeseen liittyviä juttuja. Hakutoiminnon ja avainsanojen avulla voit edetä aiheesta toiseen ja löydät lisää itseäsi kiinnostavia sisältöjä.

Loisteliaat luontokuvat

Hienot luontokuvat ovat sivuilla entistä suuremmassa roolissa. Ihaile maamme parhaiden luontokuvaajien upeita otoksia, jotka nyt pääsevät oikeuksiinsa niin tietokoneen kuin puhelimenkin näytöllä.

Opi uutta luonnosta

Uusilla sivuilla voit opiskella tunnistamaan eläimiä, sieniä ja kasveja lajikouluissa. Myöhemmin syksyllä sivuilla pääset myös testaamaan omaa luontotietouttasi erilaisten tietovisojen avulla.

Retki­paikat kartalla

Syysretki suunnitteilla? Mihin viikonloppua viettämään? Löydät kaikki Suomen Luonnon verkkosivuilla julkaistut retkijutut kätevästi yhdelle kartalle koottuna. Voit näppärästi etsiä vinkkejä lähistösi retkipaikoista tai suunnitella tulevia reissuja kartan avulla.

Ympäristöaiheita ja luontokuvausta blogeissa

Suomen Luonnon tutut bloggaajat jatkavat uusilla sivuilla, ja mukaan saadaan myös uusia kasvoja. Aiheita blogeissa on laidasta laitaan retkeilystä ja ympäristöjutuista ekologiseen elämään.

Pysy kuulolla!

Tunne luontosi

Suomen Luonto on ajankohtaisen luontotiedon aarreaitta!
Tilaamalla tuet Luonnonsuojeluliiton työtä.