Vireä ja ikivihreä Suomen Luonto -lehti täyttää tänä vuonna 80 vuotta.

Juhlan kunniaksi avaamme Näytä luontosi -kuvakisan, johon voit osallistua lähettämällä kuvan juuri sinulle tärkeästä ja rakkaasta suomalaisesta luonnosta.

Kuvassa voi olla laji, maisema, tunnelma tai mikä tahansa muu luonnon näkymä tai yksityiskohta. Pääasia, että kuva kertoo juuri sinun luonnostasi!

Lähetä kuvasi 15.8.2021 mennessä. Kilpailu on kaikille avoin ja sen päätuomarina toimii Suomen Luonnonkin sivuilta tuttu palkittu luontokuvaaja Markus Varesvuo.

Kuvakisassa jaetaan palkintoja kolmessa sarjassa: päätuomarin valinta, toimituksen valinta ja yleisön suosikki. Lisäksi toimitus voi myöntää kunniamainintoja erityisen onnistuneille otoksille. Voittajakuvat julkistetaan 14. lokakuuta ilmestyvässä Suomen Luonnon numerossa sekä verkkosivuilla.

Koko kisan voittaja saa Finnaturen järjestämän kahden hengen viiden päivän kuvausmatkan Petolinnut Oulun seudulla (arvo 1180 €).

Toimituksen valinnan palkinto on Canon PowerShot SX70 HS –kamera (arvo 600 euroa).

Yleisön suosikki -sarjan voittajalle 50x70cm kokoinen pohjustettu ja kehystetty valokuva sarjan voittaneesta kuvasta. Lahjoittaja ArtBlock.

Tuomaristo varaa lisäksi oikeuden jakaa kunniamainintoja ja erikoispalkintoja.

Kuvakisan osallistujille Suomen Luonto -lehden tilaus erikoishintaan!
Saat alekoodin lähetettyäsi kuvan, lehden pääset tilaamaan täällä: suomenluonto.fi/tilaa