Maamme suurin luonto- ja ympäristöasioiden erikoisaikakauslehti Suomen Luonto hakee toimittajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2018 alkaen.

Toimittajan työtehtäviin kuuluvat juttujen kirjoittaminen lehteen, nettisivuille ja someen, kuvatoimitus, yhteydenpito avustajiin, osallistuminen lehden suunnitteluun, juttujen editointi ja viimeistely sekä taiton valmistelu. Tehtäviin sisältyy myös itsenäinen vakio-osastovastuu.

Toivomme että olet luova ideoija, ja osaat muuntaa ideasi jutun muotoon sujuvaksi, värikkääksi ja asiantuntevaksi tekstiksi. Olet kiinnostunut seuraamaan ajankohtaisia aiheita, kykenet tekemään jutun aiheesta kuin aiheesta, ja omaat myös visuaalista silmää jutun kuvittamiseksi. Pysyt aikatauluissa ja teet työsi itsenäisesti, mutta olet tottunut myös ryhmässä työskentelyyn. Sinulla on aito suhde luontoon ja mielellään joko opintojen, työn tai harrastuksen kautta kertynyt vankka luonnontuntemus.

Hyvä taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien (InDesign, Photoshop) käyttökokemus sekä aiempi kokemus aikakauslehden toimittajan työstä katsotaan hakijan eduiksi.

Kirjalliset hakemukset tulee lähettää osoitteeseen elina.juva@sll.fi perjantaihin 10.11.2017 mennessä. Hakemukseen tulee liittää CV. Lisätietoja antavat päätoimittaja Heikki Vasamies (heikki.vasamies@sll.fi) ja toimituspäällikkö Antti Halkka (antti.halkka@sll.fi).

Suomen Luonto on Suomen Luonnonsuojeluliitto ry:n julkaisema kaikille luonnosta ja ympäristöstä kiinnostuneille suunnattu aikakauslehti joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Lehden levikki on 27 262 (LT2016) ja lukijoita 166000 (KMT S16/K17). Lehdellä on vireä nettimedia ja se on aikakauslehdistä Suomen seuratuin Instagramissa (35 000 seuraajaa), toiseksi seuratuin Facebookissa (91 000 seuraajaa) sekä kymmenenneksi seuratuin Twitterissä (8000 seuraajaa). Toimitus sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa.

Tunne luontosi

Suomen Luonto on ajankohtaisen luontotiedon aarreaitta!
Tilaamalla tuet Luonnonsuojeluliiton työtä.