Näin otat käyttöön tilaamasi Suomen Luonnon digipalvelun:

Suomen Luonnon digi tai digi+printti -tilaukseen kuuluvaa digipalvelua käyttääksesi sinun on ensin rekisteröidyttävä ja sitten kirjauduttava sivustolle. Jos kyseessä on lahjatilaus, kuuluu digipalvelu lahjan saajalle.

Rekisteröidy ensin käyttäjäksi, jotta voit käyttää digitilaustasi. Digitilaus on yhdistetty sähköpostiisi, jonka annoit tehdessäsi tilauksen. Käytä siis rekisteröitymiseen samaa sähköpostiosoitetta kuin tilatessasi ja lahjatilauksessa lahjan saajan sähköpostiosoitetta.

Kun olet rekisteröitynyt käyttäjäksi, kirjaudu sisään digipalveluun. Käytä rekisteröityessäsi antamaasi sähköpostiosoitetta ja salasanaa.

Digitilaukseesi kuuluvat vain rekisteröityneille ja kirjautuneille avautuvat maksulliset sisällöt tunnistat lehtisymbolista. Uusin numero löytyy Lehti-valikon alta kohdasta Arkisto.

Muita ohjeita:

Tilauksen lopetus: Kirjautuneena sivustolle pääset nimeäsi klikkaamalla omiin tietoihisi muokkaamaan tilaustasi. Voit lopettaa tilauksen omissa tiedoissa, tai voit olla yhteydessä tilaajapalveluumme.

Kortin vaihtaminen: Kirjautuneena sivustolle pääset omissa tiedoissa vaihtamaan tilauksesi veloittamiseen käytetyn luottokortin. Klikkaa painiketta ”Vaihda kortti” ja seuraa ohjeita. Kortin vaihtamisen yhteydessä näyttää siltä, että siitä veloitettaisiin 1 €. Tämä on kuitenkin vain maksupalvelutarjoaja Netsin tapa varmistaa kortin toimivuus, eikä tuota euroa todellisuudessa veloiteta.