Arkkitehti Ville Hara seisoo tummanpuhuvan Löyly-ravintolan
edessä Helsingin Hernesaaressa.
Hän suunnitteli Löylyn yhdessä
arkkitehti Anu Puustisen kanssa. Kuva: Sofia Korkala
🌍 Luotettavaa ja tutkittua tietoa luonnosta ja ympäristöstä Palkittua ja asiantuntevaa luontojournalismia. 🔓 Tilaajana opit tuntemaan luontoa ja eri lajeja ja saat syvällistä tietoa muuttuvasta ympäristöstämme Tilaukseen sisältyy rajaton pääsy digiarkistoon.
🌿 Tilaamalla Suomen Luonnon tuet luonnonsuojelutyötä. Tuottomme käytetään Suomen luonnonsuojeluliiton työhön.
📌 Tilaa nyt – ensimmäinen kuukausi vain 1 €!
Lehti + Digitilaus sisältää
10 painetun lehden numeroa vuodessa.
lehtiartikkelit lisämateriaaleineen (videoita, ääniä, lisäkuvia) helposti verkossa luettavassa muodossa.
Vesilailla suojellun noron lähialue laitettiin toimenpidekieltoon Stansvikin luonnonmetsässä vasta sen jälkeen, kun hakkuut oli jo aloitettu. Stansvikin puolesta tehty luonnonsuojelutyö on kestänyt jo yli kaksikymmentä vuotta ja se jatkuu edelleen.
Marjoja, sieniä ja kotimaista kalaa soisi syötävän enemmän siksikin, että Euroopalle on osoittautunut haastavaksi saada unionissa kulutetun ruoan ekologinen jalanjälki edes kohtuulliselle tasolle.
Ollaan tilanteessa, jossa kirittävää olisi vielä paljon. Meidän pitäisi pystyä laskemaan kokonaisjalanjälkemme noin neljännekseen vuosikymmenen loppuun mennessä. Tavoite tuntuu kovalta, mutta ei kannata lamaantua.