Kehrääjät muuttavat Suomeen toukokuussa ja munivat suoraan maahan. Ne saalistavat öisin nappaamalla hyönteisiä suoraan lennosta. Videolta näet, miten kehrääjä huolehtii poikasistaan ja kuulet, kuinka se puolustaa reviiriään tunnusomaisella laululla, josta se on myös saanut nimensä.

Lue lisää kehrääjästä ja sen rengastamisesta uusimmasta Suomen Luonnosta 5/2018.

Video: Mika Rokka

kehrääjälinnun äänilinnunääniyölaulajat