Uusin Suomen Luonto + upea Mökkipihan lajit -digiekstra Lehtipisteissä vain 5,50 €! 

Uusimmassa Suomen Luonnossa on tarjolla kesäluonto runsaimmillaan! Lehdestä löydät myös koodin, jolla pääset lukemaan runsasta Mökkipihan lajit -digiekstraa.

Katso lehtipisteen sivuilta lähin myyntipiste!

Suomen Luonto 6/24 kannessa on kaislahepokatti. Lehdestä löydät koodin, jolla pääsee lukemaan Mökkipihan lajit -digiekstraa.

Tässä numerossa lähdemme luonnonvesiin retkiuinnille ja tapaamme vesillä myös mäyrän, siilin ja muita yllättäviä uimamaistereita! Opimme tuntemaan hepokatit ja heinäsirkat ja tutkimme kukkien kiehtovaa rakennetta. Selvitämme, miksi toukohärkä pyrkii erakkomehiläisen kyytiin ja tutkimme äänekkäillä lentokierroksillaan huomiota herättävän lehtokurpan tapoja. Lähdemme suurennuslasin kanssa mikroskooppiselle tutkimusretkelle kotipihan nurmelle ja lopuksi tapaamme taidekartanoa pyörittävän biologi Merja Markkulan.

Mökkipihan lajit -digiekstra

Mökkipihan lajit -digiekstraan pääset lehdestä löytyvällä koodilla tai digitilaajana! Opit tunnistamaan mökkinaapurisi, oli sitten kyse leppäpirkoista, lokeista tai vaikka vesikasveista. Lisäksi voit lukea vinkkejä ekologiseen mökkeilyyn, testata tietosi hauskoilla tietovisoilla ja esimerkiksi katsoa ohjeet siilimökin rakentamiseen.

Osta Suomen Luonto 6/2024 lehtipisteestä tai tilaa diginä!

Kesätarjous 5 nroa + digi alkaen numerosta 7/24 32,50 €

Suomen Luontoa julkaisee Suomen luonnonsuojeluliitto ry, jonka työhön myyntituotot käytetään.