Kirjaudu Kirjaudu sisään
TILAA LEHTI
KIRJAUDU
TILAA LEHTI
Kirjaudu Kirjaudu sisään

Kuvakilpailu: Yhdessä

Suomen Luonnon ja Kuva & Ääni -messujen luontokuvakilpailussa etsitään tapoja olla lähellä.

Kuva: Sirpa Jyske / Havaintokirja

Kilpailu on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Kuva & Ääni -messujen kanssa.

Yhdessäoloon on nyt korona-aikana kova kaipuu ja sille pitää löytää uudenlaisia muotoja. Läheisyyttä voi etsiä luonnosta: Kannolla kasvavat sienet nojailevat toisiinsa suurena joukkona, ja aika voi sulauttaa paksukaarnaisetkin männyt toisiinsa. Tämä vuosi on myös lähentänyt monia ihmisiä luonnon kanssa.

Luonnosta löytyy malleja yhteispeliin. Poikkeusaikana kaikkien pitää puhaltaa yhteen hiileen kuin muurahaispesässä konsanaan. Meidän täytyy varjella luontoa ympärillämme, jotta se voisi varjella meitä.

Millaisia ajatuksia luonto ja yhdessäolo sinussa herättävät? Osallistu kuvakilpailuun 31. tammikuuta 2021 mennessä! Yksi osallistuja voi lähettää enintään kolme kuvaa.

Palkinnot

Huomio! 100 ensimmäistä kuvansa kilpailuun lähettänyttä on saanut sähköpostitse lipun Kuva & Ääni -messuille.

Suomen Luonnon toimitus valitsi kuvista 12 parasta tulostettavaksi syyskuussa 2022 Kuva&Ääni-messuilla pidettävään näyttelyyn, jonka valmistavat Epson ja Interfoto. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kuvaaja saa kuvatulosteen omakseen näyttelyn päätyttyä.

Hiljaisuus

Saarijärven Summasaaressa haikankärkeen johtava polku. Muuttuu vuodenaikojen ja säiden myötä joka kerta siellä käydessä.
Kuvaaja: Sirpa Korpi