Kirjaudu Kirjaudu sisään
TILAA LEHTI
KIRJAUDU
TILAA LEHTI
Kirjaudu Kirjaudu sisään

Kevään merkit -kuvakilpailu

Kilpailu on kaupallinen yhteistyö Pulsar Suomen kanssa.

Kiitos kuvia lähettäneille ja äänestäneille! 

Kevät saapuu pienin tai suurin askelin, puron solina ja linnunlaulun luritus kerrallaan. Keväistä luontoa on myös hauska tutkia ja valokuvata! Ensimmäinen pälvi tai heräilevät muurahaiset, ensimmäiset muuttolinnut, vähän korkeammalta paistava auringon säde tai uuden vihreän pilkahdus metsämaisemassa – mikä kevään merkki sykähdyttää sinua eniten?

Lämpökamerat ja -kiikarit ovat luontoharrastajalle, luontokuvaajalle ja luonnon tutkijalle mainioksi avuksi, sillä niiden avulla voi löytää maastosta muuten vaikeasti havaittavia eläimiä. PULSAR on maailman johtava lämpökuvauslaitteiden ja digitaalisten pimeänäkölaitteiden valmistaja. Pulsar Suomen blogista löydät myös muiden luontokuvaajien kokemuksia lämpökameroista ja vinkkejä niiden käytöstä. Lue lisää lämpökameroista ja -kiikareista pulsarsuomi.fi

 

Kuvakilpailun voittajaksi äänestyksessä suurimmalla äänimäärällä valikoitui

Oskari Partasen kuva Utelias kaveri. Onnittelut voittajalle!

 

Kuvaäänestyksen ja arvontojen voittajat saavat palkinnoksi lämpökamera ja -kiikarivalmistaja Pulsarilta luontoretkien iloksi repun ja termospullon.

Kaikkien kuvan lähettäneiden kesken arvotun palkinnon saa Kaarlo Asikainen Iisalmesta.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotun palkinnon saa Anne Hiltunen Paukarlahdelta.

Onnittelut voittajille!Pulsar logo

 

Sami Gröndahl

Kallion viereen oli käärme tullut lämmittelemään kun aurinko paistoi lämpimästi. Ison valtatien vieressä oli ihan rauhassa vaikka autoja kulki koko ajan.
Kuvaaja: Sami Gröndahl