Tule moikkaamaan meitä viikonloppuna GoExpon Outdoor-puolelle osastolle 6 n 41! Istahda nojatuoliin ja uppoudu luonnon hyvää tekevään seuraan. Osastollamme voit lukea Suomen Luonto -lehteä ja ostaa irtonumeron tai tehdä tilauksen edulliseen messuhintaan. Osallistu myös kilpailuun ja merkitse kartalle rakkain paikkasi Suomen Luonnossa – palkintona retkikirjapaketti!

Perjantaina iltapäivällä Suomen Luonnon AD Nanna Särkkä keskustelee retkeilytoimittaja ja valokuvaaja Markus Sirkan kanssa lehden ja kuvaajan välisestä yhteistyöstä. Hän kertoo myös, millaisista luontokuvista on nykyisen kuvapaljouden keskelläkin pulaa. Keskustelu järjestetään perjantaina 15.3. klo 13 Kuva ja kamera -messujen lavalla.

Lauantaina iltapäivällä Suomen Luonnon toimittaja Riikka Kaartinen kertoo, miten moninaisilla tavoilla kiikarit rikastuttavat luonnossaliikkujan retkikokemusta. Miten kiikaroidaan lintuja? Mikä on seipiö? Kiikaroidaan hyönteisiäkin! Entä, jos kiikarit käännetäänkin väärin päin? Näihin kysymyksiin saat vastauksen lauantaina 16.3. klo. 14:30 Outdoor-puolen Base Camp -ohjelmatilassa.

Liput GoExpoon on arvottu ja kahden lipun paketin voittivat Katri Tarvonen ja Reetta Rautiainen. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!

Nähdään messuilla!

Lue lisää GoExposta: https://goexpo.messukeskus.com/

Tunne luontosi, tue luonnonsuojelua

Suomen Luonnosta saat ajankohtaista luontotietoa ja
innostavia vinkkejä luonnonharrastukseen.
Tilaamalla tuet Luonnonsuojeluliiton työtä.