Uusin Suomen Luonto + upea Sienet-digiekstra nyt Lehtipisteissä vain 5,70 €! 

Loppukesän numerossa opiskellaan orakkaita, saadaan vinkkejä sienten säilömiseen ja kuullaan, mitä sienet voivat kertoa metsän monimuotoisuudesta. Lehdestä löydät myös koodin, jolla pääset lukemaan muhkeaa Sienet-digiekstraa.

Katso lehtipisteen sivuilta lähin myyntipiste!

Suomen Luonto 6/22 kansikuvassa on kosteikkovahvero

Suomen Luonnossa 6/22 opimme tunnistamaan orakkaat ja säilömään sieniä. Tutkimme, miten sienet paljastavat monimuotoisen luonnon ja ovat mukana kaikkialla luomassa elämän edellytyksiä. Selvitämme, millainen loinen kiusaa puutiaista ja miten paljon sateita on saatu tänä vuonna. Pohdimme Heikki Willamon kauniiden kuvien seurassa, miten suhtautua uusiin kauristulokkaisiin ja seuraamme jalohaikaroiden rengastusta. Tutustumme hyppyhämähäkkeihin ja tapaamme korutaiteilija Tytti Bräysyn.

Sienet-digiekstrassa sukellat monipuolisen sienitiedon ääreen.

Sienet-digiekstraan pääset lehdestä löytyvällä koodilla tai digitilaajana! Monipuolisen tietopaketin avulla voit opetella tunnistamaan niin rouskuja kuin tattejakin sekä löytämään eri sienilajeille tyypillisiä kasvupaikkoja. Saat myös neuvoja,  miten erottaa samannäköiset sienilajit toisistaan ja jopa vinkkejä sienivärjäykseen!

Osta Suomen Luonto 6/2022 lehtipisteestä tai tilaa diginä!

Syystarjous 5 nroa + digi alkaen numerosta 7/22 29,90 €

Suomen Luontoa julkaisee Suomen luonnonsuojeluliitto ry, jonka työhön myyntituotot käytetään.