Kirjaudu Kirjaudu sisään
TILAA LEHTI
KIRJAUDU
TILAA LEHTI
Kirjaudu Kirjaudu sisään

Valokuvaa luonnon voima

Suomen Luonnon ja Kuva & Ääni -messujen kuvakilpailussa jylläävät luonnonvoimat.

Kilpailuaika on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille! Sadalle ensimmäiselle kuvan kilpailuun ladanneelle on lähetetty messulippu.

Katso näyttelyyn valitut kuvat täällä!

Luonnonvoimat kasvattavat juuret kallion läpi ja kaivertavat joelle uuden uoman. Ne silottavat rosoisen reunan ja lohkaisevat uuden esiin. Luonto voimaannuttaa ja tarjoaa luokseen saapuvalle voimakkaita elämyksiä. Mitä luonnon voima sinulle tarkoittaa?

Osallistu kuvakilpailuun 15. tammikuuta 2020 mennessä! Yksi osallistuja voi lähettää enintään kolme kuvaa.

Palkinnot

100 ensimmäistä kuvansa kilpailuun lähettänyttä saa lipun helmikuun 2020 Kuva & Ääni -messuille.

Kuvista valitaan 12 parasta tulostettavaksi messuilla pidettävään näyttelyyn, jonka valmistavat Epson ja Interfoto. Kuvaaja saa kuvatulosteen omakseen näyttelyn päätyttyä.

 

Avaruuden voimaa

16.2.2016 täydenkuun aikaan Pallastuntureilla oli kova tuuli ja pakkastakin lähes kaksikymmentä astetta. Olosuhteet olivat arktiset, mutta luvassa oleva revontulinäytelmä pani kuvaajan kiipeämään lumikengillä Palkaskeron aavalle rinteelle ja tamppaamaan kamerajalustan lujasti kiinni hankeen. Revontulinäytelmä alkoi jo klo kahdeksantoista jälkeen, mutta tasan klo 19.00 väriloisto ylitti koko taivaanlaen. Vaihdoin nopesti kameraan 180 asteen laajakulmaobjektiivin - kuvasin ja ihastelin.
Kuvaaja: Taisto Niskanen