Kirjaudu
Tilaa lehti
Tilaa lehti
Kirjaudu

Valokuvaa luonnon voima

Suomen Luonnon ja Kuva & Ääni -messujen kuvakilpailussa jylläävät luonnonvoimat.

Kilpailuaika on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille! Sadalle ensimmäiselle kuvan kilpailuun ladanneelle on lähetetty messulippu.

Katso näyttelyyn valitut kuvat täällä!

Luonnonvoimat kasvattavat juuret kallion läpi ja kaivertavat joelle uuden uoman. Ne silottavat rosoisen reunan ja lohkaisevat uuden esiin. Luonto voimaannuttaa ja tarjoaa luokseen saapuvalle voimakkaita elämyksiä. Mitä luonnon voima sinulle tarkoittaa?

Osallistu kuvakilpailuun 15. tammikuuta 2020 mennessä! Yksi osallistuja voi lähettää enintään kolme kuvaa.

Palkinnot

100 ensimmäistä kuvansa kilpailuun lähettänyttä saa lipun helmikuun 2020 Kuva & Ääni -messuille.

Kuvista valitaan 12 parasta tulostettavaksi messuilla pidettävään näyttelyyn, jonka valmistavat Epson ja Interfoto. Kuvaaja saa kuvatulosteen omakseen näyttelyn päätyttyä.

 

Ilotulitusta kuurasuolla

Kuva on otettu Torron suolla syyskuussa -19. Syksyn ensimmäinen halla, koko suo oli valkoinen ja hurmaavan kaunis auringon noustessa. Pienet jääkiteet ruohojen päissä alkoivat sulaa kun aurinko alkoi loistaa. Aurinko oli matalalla, sulavat pisarat loistivat värikkäinä. Makasin pitkospuilla pitkään, kuvasin vastavaloon värikkäitä palloja. Tässä kuvassa on kaksoisvalotus, alla pitkokset ja pallurat, päällä lisäksi lähempää väripalloja. Aivan käsittämättömän hieno aamu!
Kuvaaja: Irma Ylenius