Kirjaudu Kirjaudu sisään
TILAA LEHTI
KIRJAUDU
TILAA LEHTI
Kirjaudu Kirjaudu sisään

Suomen Luonto 1/1984

Suomen Luonto 1/1984

Suomen Luonto uudistui.

Suomen Luonto muuttui kooltaan suuremmaksi, A4-kokoon. Osalle vanhaan formaattiin tottuneille uskollisille lukijoille se saattoi olla aluksi jopa jonkinlainen järkytys. Palautetta tuli myös siitä, etteivät lehdet enää mahtuneet entisiin säilytyskoteloihin. Suomen Luontoja kun säästettiin ahkerasti.

”Uusi koko on entistä taloudellisempi: painopinta-ala kasvoi miltei puolitoistakertaiseksi ja kustannukset nousivat vain parikymmentä prosenttia. Suuressa koossa kuvat pääsevät oikeuksiinsa, voimme käyttää enemmän ja suurempia kuvia, taitto on vapaampaa ja jo aukeamalla pystymme esittämään suuriakin asiakokonaisuuksia”, päätoimittaja Seppo Vuokko perusteli muutosta.

”Toimitus odottaa lukijoilta mielipiteitä lehden sisällöstä. Älä ujostele, hauku meidät lyttyyn, jos siltä tuntuu, mutta kiittäminenkään ei ole kielletty. Ja muista, että Suomen Luonto on paitsi asialehti myös mielipidelehti. Yksittäiset artikkelit eivät edusta Suomen luonnonsuojeluliiton virallista kantaa vaan kirjoittajiensa käsityksiä. Otamme mielellämme vastineita mielipiteisiin keskustelupalstallemme.”

Teksti: Jorma Laurila