Suomen Luonnon päätoimittaja vaihtuu maaliskuun alusta. Lähes kolme vuosikymmentä lehteä päätoimittaneen Jorma Laurilan seuraajaksi on valittu Heikki Vasamies.

Laurila on työskennellyt Suomen Luonnossa ensin toimittajana vuodesta 1979 ja päätoimittajana vuodesta 1989. Tänään ilmestyneen Suomen Luonnon pääkirjoituksessa Laurila kiittää lehden toimitusta ja lukijoita.
 

Karkauspäivänä päätän lähes 30 vuotta kestäneen päätoimittajan urani Suomen Luonnossa. Jatkan kesään asti vielä lehden toimittajana, ja luonnonsuojelupuuhista en karkaa mihinkään. Uutena päätoimittajana aloittaa maaliskuun alusta Heikki Vasamies.

Koen olleeni etuoikeutettu, kun olen saanut tehdä arvojeni mukaista ja antoisaa työtä erin­omaisessa ja luovassa toimitustiimissämme.

Lehdenteossa tapahtuneet jatkuvat muutokset ovat olleet virkistäviä ja pitäneet kehityksen vauhdissa. Muutosvastarintaa ei toimituksessa ole ollut; olemme kaikki halunneet kehittää ammattitaitoamme, lehteämme ja verkkosivustoamme. Näin tulee varmasti jatkumaan.

Viime vuosina media-alalla on ollut vaikeuksia. Suomen Luonto on kuitenkin pärjännyt ankarasti kilpailuilla lehtimarkkinoilla hyvin ja levikki ja lukijamäärämme ovat nousseet. Myös lukijatutkimuksen palaute on ollut häkellyttävän kiittävää.

Suuri kiitos teille, hyvät lehtemme uskolliset tilaajat. Olette antaneet meille mahdollisuuden kehittää Suomen Luonnosta arvostetun ja moneen kertaan palkitun aikakauslehden. Päätoimittaja vaihtuu, mutta laatu taatusti pysyy.

Tilaa Suomen Luonto

Suomen Luonto on ajankohtaisen ja innostavan luontotiedon aarreaitta!
Tilaamalla tuet Luonnonsuojeluliiton työtä.