Horsmankukkakakku

(gluteeniton, maidoton ja sokeriton)

1 dl tattarijauhoja
3 dl mantelijauhoja
1 tsk vaniljaa
1 tsk leivinjauhetta
2 raastettua luomupäärynää
3 luomumunaa
1 rkl limenmehua
kokosöljyä

Valmistusohjeet
Sekoita kaikki kuivat ainekset. Lisää raastettu päärynä ja munankeltuaiset. Vispaa munanvalkuaiset ja lisää taikinaan varovasti sekoittaen. Kaada kookosöljylä voideltuu tasapohjavuokaan. Paista 180 asteessa noin 20 minuuttia.

Suomen Luonnon Villivihannekset-mobiilisovellus

VADELMA-HORSMANKUKKAMOUSSE

2 dl cashewpähkinöitä (liota väh 2 h vedessä)
3 dl vadelmia
1 dl horsmankukkia (jätä osa koristeluun)
1 kypsä luomubanaani
4 rkl kookosöljyä
3 tl psyllium
3 rkl limenmehua
Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa. Lisää vettä/kookosölyä ssadaksesi sopivan koostumuksen. Kaada kakun päälle. Koristele horsmankukilla.Jäähdytä jääkaapissa saadaksesi kiinteähkön moussen, mieluiten seuraavaan päivään.

Reseptivillivihannesresepti

Tilaa Suomen Luonto!

Avain ajankohtaisen ja innostavan luontotiedon aarreaittaan alk. 19,40 € / 3 lehteä + digipalvelu.
Tilaamalla tuet Luonnonsuojeluliiton työtä.