Järjestämme Tapiola Sinfoniettan kanssa tunturiaiheisen valokuvakilpailun, jossa voi voittaa liput Tunturin tarina -elokuvakonserttiin 2.12. Espoon Tapiolassa. Harvinaisessa konsertissa Marko Röhrin ohjaaman elokuvan livemusiikin esittävät Tapiola Sinfonietta ja Tuuletar-yhtye samalla, kun elokuva esitetään isolta kankaalta.

Äänestämään parasta tunturikuvaa

Keräsimme marraskuussa avoimessa haussa kävijöillemme merkityksellisiä tunturikuvia. Suomen Luonto -lehden raati on valinnut näistä kuvista 10 parasta. Tämä parhaimmisto on nyt julkaistu ja pääset äänestämään suosikkikuvaasi! Kolme eniten ääniä saanutta kuvaa palkitaan.  Äänestys on avoinna 20.–29.11.2023.

Kilpailun palkinnot

Kilpailun kolme eniten ääniä saanutta kuvaajaa palkitaan kahden hengen lippupaketilla Tunturin tarina -elokuvakonserttiin Espoon kulttuurikeskuksessa 2.12.2023 kello 15 tai 18.

Pakettiin sisältyvät naulakkomaksu ja Tunturin tarina -elokuvakonsertin juliste. Voittaja saa lisäksi purkillisen Tapiola Sinfoniettan nimikkohunajaa.

Jos voittaja on estynyt tulemasta konserttiin, voi palkinnoksi valita Tapiola Sinfoniettan luontoteemaisen Northlands-cd-levyn.

Kilpailu järjestetään yhteistyössä Tapiola Sinfoniettan kanssa.