Kirjaudu Kirjaudu sisään
TILAA LEHTI
KIRJAUDU
TILAA LEHTI
Kirjaudu Kirjaudu sisään

Osallistu Suomen Luonnon talvikuvakisaan!

Millainen on suomalainen luonto perinteisenä talvena? Mikä kuva tallentaa lumen ja jään vuodenajan ja sen eläjät parhaiten? Suomen Luonnon kuvakisa etsii talven 2023-2024 parasta talviluontokuvaa ja tallentaa samalla kuluvan talven näkymät jälkipolville. Osallistu ja piirrä kanssamme näkyviin suomalaisen talven kasvot!

Talvi on kuorruttanut Suomi-neidon lumella kauniiksi helmasta päälaelle saakka ja kattanut vesistöt jääkannella. Vihdoin on käynnissä nykyoloissa poikkeuksellinen perinteisen ilmaston talvi, jollainen oli viimeksi vuonna 2011. Nyt on aika tallettaa jään, lumen ja suomalaisen talven eläjien maa kuviin.

Lähetä meille talvinen pakkaskuvasi!

Kuvan on oltava tältä talvelta eli otettu 1.12.2023 jälkeen – haluamme kuvia historiaan jäävästä talvijaksosta.

Kuva voi esittää esimerkiksi talvista maisemaa, talven eläimiä ja kasveja tai ihmisiä talviluonnossa – kaikkea sitä mistä suomalainen talvi on tehty. Odotamme kuvia lumikiteistä revontuliin ja hyppyhäntäisestä hirveen.

Kuvia voi lähettää 3.3.2024 saakka. Kaikkien kuvan lähettäneiden kesken arvotaan kolme Suomen Luonnon vuosikertaa.

Toimitus valitsee kymmenen kuvaa maaliskuussa alkavaan yleisöäänestykseen. Voittajat esitellään Suomen Luonnon huhtikuun numerossa sekä sitä ennen verkkosivuillamme. Kolme eniten ääniä saanutta kuvaa palkitaan Partioaitan ja Luontokaupan lahjoittamilla talviasusteilla: kaksi kypärämyssy+käsineet -settiä ja yksi merinovillapipo!

Kuvakilpailun palkinnot

Palkintoina Hofler Unto Half Finger Unisex -lapaset, Devold Expedition Merino 235 Balaclava Unisex -kypärämyssy ja Luontokaupan Retrologo -merinopipo.

Luontokauppa

 

Partioaitta

 

 

Lunta tulvillaan

Espoon lähimetsät ovat lunta tulvillaan ja pakkanen ja suuri lumen määrä rauhoitti metsän mukavasti.
Kuvaaja: Lari Koivisto