Kirjaudu Kirjaudu sisään
TILAA LEHTI
KIRJAUDU
TILAA LEHTI
Kirjaudu Kirjaudu sisään

Suomen Luonnon talvikuvakisa

Millainen on suomalainen luonto perinteisenä talvena? Mikä kuva tallentaa lumen ja jään vuodenajan ja sen eläjät parhaiten? Suomen Luonnon kuvakisa etsii talven 2023-2024 parasta talviluontokuvaa ja tallentaa samalla kuluvan talven näkymät jälkipolville. Osallistu ja piirrä kanssamme näkyviin suomalaisen talven kasvot!

Kuvakisa on päättynyt! Lue artikkeli tuloksista ja katso voittajakuvat täältä >

1. Anja Sirviö, Talvipäivä

2. Paul Stevens, Sinitiainen

3. Saija Kiiskinen, Jääkukkaset

Yleisöäänestyksen voittajat esitellään Suomen Luonnon numerossa 4/2024 sekä verkkosivuillamme. Kolme eniten ääniä saanutta kuvaa palkitaan Partioaitan ja Luontokaupan lahjoittamilla talviasusteilla: kaksi kypärämyssy+käsineet -settiä ja yksi merinovillapipo.

Kuvakilpailun palkinnot

Palkintoina Hofler Unto Half Finger Unisex -lapaset, Devold Expedition Merino 235 Balaclava Unisex -kypärämyssy ja Luontokaupan Retrologo -merinopipo.

Luontokauppa

 

Partioaitta

 

Äänestäjien kesken arvotun Urtekramin ihonhoitotuotepaketin voitti Pirkko Aaltonen Valkeakoskelta.

Urtekram-ihonhoitotuotteet

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Urtekram Fragrance Free 2-in-1 kasvovoide, puhdistusvaahto, silmänympärysvoide, käsivoide ja suihkusaippua.

Kaikkien kuvan lähettäneiden kesken arvotut Suomen Luonnon lehti+digi -vuosikerrat saavat Anu Niemi Sastamalasta, Eerika Törmänen Frossasta ja Tanja Kujanpää Pihtiputaalta.

Talven henki

Kuva on Turun Halisten koskelta parinkymmenen asteen pakkasella nähty.
Kuvaaja: Paavo Salonen