Savonlinnan kansainvälinen luontoelokuvafestivaali eli SINFF alkaa tämän viikon torstaina. Ohjelmistossa on kymmeniä ympäristö- ja luontoaiheisia elokuvia, taidetta, livemusiikkia, työpajoja ja keskusteluja. Perinteisten elokuvanäytösten lisäksi ohjelmaa on myös ulkona ja osa ohjelmista on maksutonta.

Suomen Luontokin on mukana Savonlinnassa elokuvatunnelmissa. Järjestämme yhteistyössä festivaalin kanssa Kurjenpojan pitkä matka -elokuvan näytöksen lauantaina 21.8.2021 klo 12. Suomen Luonnon toimittaja ja biologi Anna Tuominen haastattelee näytöksen yhteydessä elokuvan ohjaajaa Jouni Hiltusta.

Kurjenpojan pitkä matka -elokuvassa dokumentaristi Hiltunen taltioi pitkään seuraamansa kurkiparin vaiheita kesän ajan Suomessa ja syksyn tullen muuttomatkalla Viron ja Unkarin kautta Israeliin.

Lue lisää elokuvasta täältä:
SINFF: Kurjenpojan pitkä matka

Suomen Luonnon näytenumeroita jaetaan Kurjenpojan pitkä matka -näytöksessä, torstain koululaisnäytöksissä sekä muissa elokuvanäytöksissä niin kauan kuin lehtiä riittää. Tavoitat meidät viikonlopun aikana myös Savonlinnan satamasta Suomen luonnonsuojeluliiton teltalta.

sinff.fi

 

kurjetkurkiluontoelokuvaluontoelokuvafestivaaliluontokuvausSavonlinnan luontoelokuvafestivaalitSINFF

Tunne luontosi

Suomen Luonto on ajankohtaisen luontotiedon aarreaitta!
Tilaamalla tuet Luonnonsuojeluliiton työtä.