Retkipäivänä kuka vaan voi järjestää omanlaisensa retken ja kutsua muitakin mukaan!

Keväällä 2013 lanseerattu Retkipäivä saa ensi vuonna jatkoa kolmen Retkipäivän merkeissä, kun sitä vietetään talvella 18.1., keväällä 26.4. ja alkusyksystä 30.8. Idea talviretkeilystä tuli luonnollisena jatkumona kahdelle edelliselle retkipäivälle. Retkeily ei ole vain kesäinen aktiviteetti, vaan luonto tarjoaa myös talviaikaan erinomaiset puitteet ulkoiluun. Valoisa aika on talvella rajallinen, mutta illan hämärtyminen sinisine hetkineen ja nuotion äärellä nautitut eväät takaavat kesäretkeilystä poikkeavat elämykset, kertoo Retkipäivän taustalla toimiva Elli Keisteri-Sipilä.

Retkipäivän tarkoituksena on innostaa ja kannustaa ihmisiä retkeilemään enemmän. Retkiä voivat järjestää yksityishenkilöt, yhdistykset, yritykset – käytännössä kuka tahansa.

Retkipäivä haluaa kannustaa ihmisiä tutustumaan omaan lähiseutuunsa enemmän, nauttimaan luonnosta ja saamaan uusia elämyksiä retkeillen. Retkipäivän taustalla on Pääkaupunkiseudun Partiolaiset. Haastamme kaikki lähtemään retkelle säällä kuin säällä lauantaina 18.1.

Retkelle voi lähteä omalla porukalla tai järjestää avoimen retken, johon kuka tahansa saa osallistua. Retkipäivän nettisivuille www.retkipaiva.fi voi myös jättää oman retken tiedot, vinkata hyvästä retkipaikasta tai kurkata muiden jättämiä retkivinkkejä.

Lue lisää
www.retkipaiva.fi
www.facebook.com/retkipaiva

retkitalviretki

Tilaa Suomen Luonto

Suomen Luonto on ajankohtaisen ja innostavan luontotiedon aarreaitta!
Tilaamalla tuet Luonnonsuojeluliiton työtä.