Aikakausmedia palkitsi Suomen Luonnon julkaiseman #muutos-tiedelehden vuoden 2016 parhaana digitaalisena ratkaisuna aikakauslehdessä. Lehden toimitus vastaanotti palkinnon 23. maaliskuuta Aikakausmedian järjestämässä Edit-gaalassa Helsingissä.

Tuomaristo perusteli valintaansa vuoden digitaaliseksi ratkaisuksi seuraavasti:

Kunnianhimoinen ja tärkeä, printtilehteen itsenäisessä suhteessa oleva projekti koulutti luonnontieteilijöitä toimittajan tehtäviin. Oma verkkoalusta #muutos-lehdessä huomioi erityisesti lukukokemuksen; sen mikä tekee sivuston seuraamisesta miellyttävän ja mikä on visuaalisesti tärkeää. Toteutus oli lehden brändiä erinomaisesti tukeva. Projektilla pystyttiin tavoittamaan myös uusia yleisöjä, jotka ovat erityisen kiinnostuneita luonnossa tapahtuvista muutoksista ja käyttävät pääasiallisena tiedonlähteenään verkkoa.

#muutos-tiedelehti kertoo luonnossa ja ympäristössä tapahtuvista muutoksista erilaisista näkökulmista. Lehden kirjoittajina toimivat tutkijat, jotka ovat käyneet Suomen Luonnon toimituksen järjestämän lyhyen kirjoittajakoulutuksen. Lehti toteutetaan Koneen Säätiön rahoituksella. #muutos-lehden julkaisu jatkuu ja sen kirjoittajajoukko laajenee uusien kirjoittajien voimin vuonna 2017.

Tutustu #muutos-lehteen: muutoslehti.fi.

muutoslehti

Hyvän mielen joululahja

Anna lahjaksi lumoava luontokokemus.
Tilaamalla Suomen Luonnon tuet suomalaisen luonnon suojelua.