Oletko tohtorikoulutettava, post doc tai kokeneempi tutkija? Oletko keskittynyt luonto- ja ympäristöaiheisiin? Kaipaatko oppia tieteen kansantajuistamiseen lehdissä, blogeissa tai sosiaalisessa mediassa?

Suomen Luonto ja #muutos-verkkolehti kouluttavat jo kuudentena vuonna peräkkäin luonto- ja ympäristöaiheisiin perehtyneitä tutkijoita toimittajan työtapoihin. Koulutus järjestetään aiemmin kerrotusta poiketen 22.–26.3.2021 verkkoseminaarina, yksi koulutus kunakin päivänä klo 15:30 alkaen.

Suuren suosion saanut ilmainen koulutus on viime kevään tavoin auki aiempaa suuremmalle joukolle. Koulutukseen ei nyt tarvitse hakea, vaan kriteerit täyttävät tutkijat voivat ilmoittautua vapaasti mukaan. Kukin koulutuksen käynyt saa mahdollisuuden bloggaamiseen Suomen Luonnon verkkosivuilla. Noin kymmenen osallistujan juttuideasta Suomen Luonnon toimitus jalostaa yhdessä toiseen vaiheeseen valitun osallistujan kanssa vuoden 2021 kuluessa pitkän monimediaisen verkkojutun.

Koulutuksen järjestää Suomen Luonto -lehti yhteistyössä vierailevien kouluttajien kanssa. Mukaan pääsee sata ensimmäistä ilmoittautujaa, ja myös aiempina vuosina mukana olleet ovat tervetulleita. Ilmoittautuminen suljetaan 15. maaliskuuta 2021.

Koulutuksen ohjelma:

22.3. Yliopisto-lehden toimituspäällikkö Arja Tuusvuori – median suhde tutkijaan
23.3. Tutkija Tuomas Aivelo – tutkija mediassa
24.3. Suomen Kuvalehden toimittaja Vappu Kaarenoja – kirjoittaminen
25.3. Valokuvataiteen yliopistonlehtori Hanna Weselius – kuvailmaisu
26.3. Informaatiomuotoilija Jonatan Hildén – infomuotoilu

koulutusluontoMuutostoimittajakouluYmpäristö

Tunne luontosi

Lähde retkelle metsään, suolle, merelle, kauas ja lähelle.
Tutustu, opi, ihastu ja voimaannu. Koe Suomen Luonto!