Oletko maisterivaiheen opiskelija, tohtorikoulutettava, post doc tai kokeneempi tutkija? Oletko keskittynyt luonto- ja ympäristöaiheisiin? Kaipaatko oppia tieteen yleistajuistamiseen lehdissä, verkossa tai sosiaalisessa mediassa?

Suomen Luonto ja #muutos-verkkolehti kouluttavat jo kahdeksantena vuonna peräkkäin luonto- ja ympäristöaiheisiin perehtyneitä tutkijoita toimittajan työtapoihin. Koulutus järjestetään 23.–24. maaliskuuta Helsingissä. Tarkempi paikka selviää myöhemmin.

Suuren suosion saanut ilmainen koulutus on sadalle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle. Koulutukseen ei tarvitse hakea, vaan kriteerit täyttävät tutkijat voivat ilmoittautua vapaasti mukaan. Noin kymmenen osallistujan juttuideasta Suomen Luonnon toimitus jalostaa yhdessä toiseen vaiheeseen valitun osallistujan kanssa vuoden 2023 kuluessa pitkän monimediaisen verkkojutun. Tänä vuonna keskitymme jutuissa erityisesti datan visualisoimiseen ja infografiikkaan. Artikkeli julkaistaan Suomen Luonnon verkkosivuilla, joilla vierailee kuukausittain noin 30 000 kävijää, ja se jaetaan lehden yli 200 000 sosiaalisen median seuraajalle.

Koulutuksen järjestää Suomen Luonto -lehti yhteistyössä vierailevien kouluttajien kanssa. Mukaan pääsee sata ensimmäistä ilmoittautujaa, ja myös aiempina vuosina mukana olleet ovat tervetulleita. Ilmoittautuminen suljetaan 28. helmikuuta 2023.

Lisätietoja #muutoksesta: laura.salonen@suomenluonto.fi

Ilmoittaudu #muutos-koulutukseen!

  • Onko sinulla kokemusta yleistajuisten tekstien tai muiden medioiden tekijänä, kuvittajana tai kuvaajana? Millaista?
  • Varsinaiset juttuideat pitkää artikkelia varten lähetetään Suomen Luonnon toimitukselle vasta koulutuksen jälkeen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
koulutusluontoMuutostoimittajakouluYmpäristö

Tunne luontosi

Suomen Luonto on ajankohtaisen luontotiedon aarreaitta!
Tilaamalla tuet Luonnonsuojeluliiton työtä.