Oletko tohtorikoulutettava, post doc tai kokeneempi tutkija? Oletko keskittynyt luonto- ja ympäristöaiheisiin? Kaipaatko oppia tieteen kansantajuistamiseen lehdissä, blogeissa tai sosiaalisessa mediassa?

Suomen Luonto ja #muutos-verkkolehti kouluttavat jo kuudentena vuonna peräkkäin luonto- ja ympäristöaiheisiin perehtyneitä tutkijoita toimittajan työtapoihin. Koulutus järjestetään 26.3.2021 koronatilanteen salliessa Helsingissä, muutoin verkkoseminaarina.

Suuren suosion saanut ilmainen koulutus on viime kevään tavoin auki aiempaa suuremmalle joukolle. Koulutukseen ei nyt tarvitse hakea, vaan kriteerit täyttävät tutkijat voivat ilmoittautua vapaasti mukaan. Kukin koulutuksen käynyt saa mahdollisuuden bloggaamiseen Suomen Luonnon verkkosivuilla. Noin kymmenen osallistujan juttuideasta Suomen Luonnon toimitus jalostaa yhdessä toiseen vaiheeseen valitun osallistujan kanssa vuoden 2021 kuluessa pitkän monimediaisen verkkojutun.

Koulutuksen järjestää Suomen Luonto -lehti yhteistyössä vierailevien kouluttajien kanssa. Mukaan pääsee sata ensimmäistä ilmoittautujaa, ja myös aiempina vuosina mukana olleet ovat tervetulleita. Ilmoittautuminen suljetaan 28. helmikuuta klo 12.

Ilmoittaudu #muutos-koulutukseen!

  • Onko sinulla kokemusta kansantajuisten tekstien tai muiden medioiden tekijänä, kuvittajana tai kuvaajana? Millaista?
koulutusluontoMuutostoimittajakouluYmpäristö

Hyvän mielen joululahja!

Anna lahjaksi lumoava luontokokemus ja luonnon hyvää tekevä vaikutus. Tilaamalla tuet luonnonsuojelutyötä.