Sami Tallberg valmistaa salaattia villiyrteistä
Sami Tallberg valmisti Suomen Luonto -lehden villivihannesretkellä kerätyistä antimista salaatin.
Lauantaina 20. toukokuuta vietettiin Suomen luonnon juhlapäivää teemalla Villiinny keväästä. Juhlan kunniaksi Suomen Luonto -lehti järjesti keittiömestari Sami Tallbergin johdolla villivihannesretken Helsingin keväiseen Keskuspuistoon.
Retken päätteeksi Tallberg valmisti keruusaaliista maukkaan villivihannessalaatin. Parin kilometrin reitiltä mukaan tarttui ainakin 15 kasvilajia, jotka soveltuvat hyvin myös ruokakäyttöön. Katso videolta, kuinka Tallbergin villiyrttisalaatti valmistuu ja kokeile perässä!
Ps. Tallbergin villivihannessalaatin resepti löytyy myös Suomen Luonnon Villivihannekset-mobiilisovelluksesta! Käy tutustumassa.