1) Kuvan tulee olla otettu Suomessa.

2) Kuvan tulee olla otettu itsenäisyyden aikana.

3) Kilpailuun saa lähettää enintään kaksi kuvaa per osallistuja.

2) Kuva tulee lähettää jpg-muodossa alla olevalla lomakkeella 1.3.-1.9.2017 välisenä aikana. Kuvan maksimikoko 3 megatavua (Mt). Kuvan tiedostonimessä ei saa olla ääkkösiä.

3 ) Kuvia ei saa manipuloida digitaalisesti tai yhdistää useista otoksista.
Perussäädöt, kuten valoisuuden säätäminen, ovat kuitenkin sallittuja, mutta vain ns. normaalin kuvankäsittelyn puitteissa. Focus stacking eli tarkennuspino on sallittu, jos kaikki näin yhdistetyt kuvat on otettu samalla kertaa ja kuvan yhteydessä mainitaan menetelmän käytöstä.

4 ) Kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajilla. Kilpailuun osallistuneita kuvia voidaan käyttää ilman erillistä korvausta kilpailua koskevassa tiedottamisessa ja kilpailun yhteydessä Suomen Luonnossa sekä lehden nettisivuilla ja lehden sosiaalisen median palveluissa.

5 ) Kuvakisan voittajan valitsee Suomen Luonnon toimitus, minkä lisäksi myös yleisö voi äänestää suosikkinsa esivalituista kuvista. Toimitus voi lisäksi palkita valintansa mukaan muita kuvia. Kaikki kisaan tulleet kuvat ovat nähtävillä koko kilpailuajan nettisivullamme, ja lehti voi jo kilpailuaikana käyttää niitä kilpailun markkinoimisessa.

6 ) Palkinnot
Pääpalkinto on upea kuvausretki Kuhmossa Articmedian Kuikan kämpällä. Sis. 2 yötä piilokojussa, aamiaisen, päivällisen, eväät kojuun, saunan ja majoituksen 2-4 hengen huoneessa (arvo 500 euroa).
Kaikkien kuvan lähettäneiden kesken arvotaan Globe Hope Olvassuo -viikonloppulaukku.
Yleisön suosikin kuvaaja saa Retki/Halti -retkivarustesetin (Retki-reppujakkara, Halti cyclon 5L -makuupussi, Halti 500 Lite Pump -makuualusta).
Kaikkien yleisön suosikkia äänestäneiden kesken arvotaan Fjällräven Kånken -reppu.

7) Osallistumalla kisaan hyväksyt nämä säännöt.

kuvakisasäännöt

Tunne luontosi

Lähde retkelle metsään, suolle, merelle, kauas ja lähelle.
Tutustu, opi, ihastu ja voimaannu. Koe Suomen Luonto!