Digipalvelumme sisältää kaiken, minkä painettu lehtikin, ja vielä vähän enemmän. Digitilaajana pääset lukemaan Suomen Luonnon näköisnumeron sekä lehden kaikki isot jutut helposti selattavina nettiversioina. Lisäksi tarjolla on artikkeleihin liittyvää lisämateriaalia, kuten videoita, lisäkuvia ja ääniä sekä näköislehtien arkisto vuodesta 2010 alkaen.

Palvelu toimii niin mobiililaitteilla kuin pöytäkoneellakin. Vain digitilaajille avautuvat artikkelit tunnistat lehtisymbolista.

Jos valintasi on Digi, on sinulla Suomen Luonnon digipalvelu aina käytössäsi. Lehtiarkisto ei täytä kirjahyllyäsi, mutta sen digiversio on vain muutaman klikkauksen päässä.

Jos valitset Lehti+Digi -tilauksen, saat kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvän upean painetun lehden ja käyttöoikeuden digipalveluun. Voit nautiskella kiireettömistä hetkistä laadukkaan lehden sivuja selaillen, mutta sinulla on myös digitaalinen Suomen Luonto mukanasi kaikkialla.

Voit myös edelleen tilata painetun lehden ilman digipalvelua.

Tilaa Suomen Luonto »

Olemme mielissämme, kun voimme nyt palvella lukijoitamme monipuolisemmin ja tarjota kullekin luonnonystävälle sopivimman tilausvaihtoehdon! Tässä ohje digipalvelun käyttöönottoon.

tilausvaihtoehdot

digidigilehtidigitilauslehtilehtitilausSuomen LuontoSuomen Luonto -lehti

Tunne luontosi, tue luonnonsuojelua

Suomen Luonnosta saat ajankohtaista luontotietoa ja
innostavia vinkkejä luonnonharrastukseen.
Tilaamalla tuet Luonnonsuojeluliiton työtä.