Suomen Aikakauslehdentoimittajain Liiton vuotuisen Salli-journalistipalkinnon sai Suomen Luonto -lehden verkkotuottaja Annakaisa Vänttinen.

Vänttinen on ollut keskeisessä roolissa Suomen Luonnon verkkosivu-uudistuksessa sekä sosiaalisen median toimintojen kehittämisessä.

SAL toteaa Suomen Luonnon verkkosivustojen olevan helppokäyttöiset, visuaalisesti upeat sekä sisällöllisesti kiinnostavat. Myös lehden sosiaalisen median käyttö on SALin mielestä onnistunut erinomaisesti.

Suomen Luonto on median murrosvaiheessa hyvä esimerkki siitä, miten tunnettu aikakausilehti voi toimia digitaalisessa ympäristöässä, SAL perustelee.

”Palkinto on hieno tunnustus tehdystä työstä”, Vänttinen kommentoi palkintoa. ”Kunnia kuuluu koko toimitukselle, sillä yhdessä me teemme sisältöä nettisivuille ja sosiaaliseen mediaan. Lehti ja digipuoli toimivat hyvin yhteen ja tukevat toisiaan. Monet ovat innostuneet kommentoimaan ja seuraamaan, mikä rohkaisee tekijöitä. Omassa työssäni parasta on se, että digimaailma menee eteenpäin hurjaa vauhtia ja saan kehitellä uusia ideoita koko ajan niiden teemojen ympärillä, jotka ovat itselle tärkeitä.”

palkintosal

Tunne luontosi, tue luonnonsuojelua

Suomen Luonnosta saat ajankohtaista luontotietoa ja
innostavia vinkkejä luonnonharrastukseen.
Tilaamalla tuet Luonnonsuojeluliiton työtä.