Suomen Luonto on jälleen mukana, kun luontoelokuvat valtaavat 16.–18. elokuuta Savonlinnan. Luontoelokuvafestivaali järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa, ja luvassa on elokuvien lisäksi musiikkia, taidetta ja paljon muuta juhlavuoden ohjelmaa.

Suomen Luonto järjestää osana Savonlinnan luontoelokuvafestivaaleja keskustelutilaisuuden, joka kutsuu luontokuvien ystävät koolle. Kerromme, miten retki- ja luontokuvat syntyvät aikakausilehteen ja millaiset luontokuvat kiinnostavat Instagramissa.

Puhujina tilaisuudessa on Suomen Luonto -lehden AD:na toiminut Nanna Särkkä ja retkeilytoimittaja, valokuvaaja Markus Sirkka sekä Ossi Saarinen, jonka upeilla luontokuvilla on Instagramissa jo 180 tuhatta seuraajaa. Keskustelutilaisuus järjestetään lauantaina 17. elokuuta klo 12 Kulttuurikellarin yläkerrassa. Tapahtuma on maksuton.

Suomen Luonto on mukana festivaaleilla myös elokuvaelämyksien muodossa. Lehti esittää yhdessä Savonlinnan luontoelokuvafestivaalien kanssa perjantaina 16. elokuuta klo 17 Vedenneito-elokuvanäytöksen. Elokuva seuraa 13-vuotiaan Emikan ja hänen serkkunsa Antin seikkailuja Saimaan hurmaavassa, monimuotoisessa saaristossa. Tämä iloluontoinen ja veikeä kokoperheen elokuva maalaa taianomaisen kuvan Saimaasta, jossa luonto elää ja antaa suojaa kaikkina vuodenaikoina. Luonnon monimuotoisuuden kautta elokuva ottaa kantaa myös erilaisuuden ja hyväksymisen teemaan.

Löydät meidät viikonlopun aikana myös satamasta läheltä festivaalien lipunmyyntipistettä. Tule moikkaamaan ja nauttimaan samalla festivaalien tunnelmasta!

luontoelokuvafestivaaliSavonlinnan luontoelokuvafestivaalit

Tunne luontosi

Lähde retkelle metsään, suolle, merelle, kauas ja lähelle.
Tutustu, opi, ihastu ja voimaannu. Koe Suomen Luonto!