Kirjaudu Kirjaudu sisään
TILAA LEHTI
KIRJAUDU
TILAA LEHTI
Kirjaudu Kirjaudu sisään

Vuosi 2017, et ollut täysin huono!

Rehellisyyden nimissä tämä vuosi ei ole tuntunut olleen ihmiskunnan historian parhaimpia. Ihmeteltävää on riittänyt, ja monet vuoden uutisista ovat olleet suorastaan kuristavan ahdistavia.

Lämpöä pimeyteen!

Vuoden pimein vuodenaika on käsillä joka valon vähenemisen lisäksi tarkoittaa myös aikaa, jolloin lämpökerroksia puetaan päälle tavallista enemmän. Voin jopa melkein sanoa pitäväni tästä kylmästä vuodenajasta, siitä yksinkertaisesta syystä, että RAKASTAN villaa, villasukkia, villapaitoja ja villaisia alusvaatteita. Vannoutuneena villafanina kotoani ei juurikaan löydy esim. fleece-tuotteita, joten en ole joutunut kamppailemaan huonon omantunnon kanssa lukiessani kirjoituksia fleece-tuotteiden yhteyksistä merien muoviongelmiin.

Kuuntele itsesi fiksummaksi!

Ottavatko sinua päähän maailman ongelmat? Ilmastonmuutos, joka etenee kuin juna, monimuotoisuuden vimmattu väheneminen tai kolmansien maiden ihmisten riistäminen meidän elintason takia? Minua ottaa ja usein, sekä harmittaa kun tuntuu, että juuri mitään näille asioille ei voi tehdä. Mutta ehkä kuitenkin jotain, tietoisuus omien valintojen vastuullisuudesta tai vastuuttomuudesta on alku johonkin. Tämän ensimmäisen kirjoituksen kunniaksi suosittelen teille kolmea podcast-sarjaa, henkilökohtaisia suosikkejani, jotka ovat laajentaneet käsityksiäni vastuullisuuden teemoista.